<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />agenda tai chi


Nieuws en weetjes

 • De feestdagen komen eraan, voor even tikt de klok langzamer. Tijd om te genieten van rust en stilte, en van elkaar. 29 december en 5 januari is er geen les. Donderdag 12 januari vieren we samen het nieuwe jaar. Eerstvolgende les is dus 19 januari 2023Fijne dagen allemaal!
 • Geniet van de herfst(vakantie), we zien ons 10 november weer !
 • 15 september 2022 start het nieuwe lesjaar - inmiddels ons 9de. Ondanks onze intentie nieuwe leden te willen laten instromen in de bestaande beginnersgroep, hebben we door het uitvallen van een begeleider dit plan moeten laten varen. Jammer.
 • Onder een lekker zonnetje hebben we gisteren samen het lesjaar 2022 met Tai Chi en een drankje gezellig afgesloten. Ook voor diegenen die niet aanwezig konden zijn, hopelijk tot gauw aan de Maas of tot volgend lesjaar. Bedankt allemaal en een fijne vakantie. In het fotoalbum (besloten gedeelte) kan je enkele sfeerfoto's bekijken.
 • 26 mei is Hemelvaartsdag en geen les, de volgende les is dus 2 juni. 16 juni hebben we met alle groepen samen de afsluitende les van dit lesjaar. Na de les kunnen we met een drankje gezellig nakeuvelen in het cafetaria van de sporthal. Iedereen wordt nog per mailbericht geinformeerd.
 • Wij doen naar goede gewoonte mee aan de jaarlijkse Wereld Tai Chi Dag op zaterdag 30 april 2022. Doe je ook mee ? Om 10.00 uur op het marktplein Maaseik. Iedereen is meer dan welkom.
 • Pasen het feest van een nieuw begin staat voor de deur. Ook de natuur komt weer tot leven. Er zijn geen lessen op 7 en 14 april. Vrolijk Pasen en geniet met, en van elkaar.
 • Maart is net begonnen, de belofte van de lente en van nieuw leven kondigt zich aan. De ontwikkelingen in de wereld om ons heen leiden ons soms op een dwaalspoor, doen ons twijfelen. Maar moeder Aarde beschermt en wijst ons de weg. Wij, alle mensen moeten er enkel op vertrouwen en ernaar handelen. Tot de volgende les op 10 maart!
 • Met een triest hart melden we dat Jo (lid sinds 2013) op kerstdag is overleden. "Zij die wij liefhebben en dan van ons zijn heengegaan, zijn niet meer waar zij waren, maar altijd waar wij zijn." 

 • Kerstmis en Nieuwjaar staan voor de deur, een jaarlijkse tijd van bezinnen en vooruit kijken. Accepteren wat is, vertrouwen in wat komt en creëren van mooie momenten en samen genieten zijn sleutelwoorden. Succes, veel plezier en we zien ons weer op de  volgende les op 13 januari 2022.
 • Er zijn geen lessen op 4 en 11 november (Herfstvakantie en feestdag).
 • 9 september 2021 starten we weer een nieuw lesjaar (het 8ste inmiddels!). Hopelijk gooit Corona niet weer roet in het eten. Lestijden en groepsindelingen blijven hetzelfde, een beperkt aantal nieuwe leden kunnen instromen in de beginnersgroep.
 • Als je bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds kan je een gedeelte van het lidgeld (meestal 15 euro) terugkrijgen. Vul daarvoor het aanvraagformulier van jouw ziekenfonds in en breng het ter ondertekening mee naar de les. Het aanvraagformulier vind je online op de site van je ziekenfonds.
 • Heb jezelf nieuws dat je wil delen op onze site, geef een seintje aan de webbeheerder.


 

Agenda

 Datum

 Activiteit

 Tijdstip

 Plaats                                

 Extra info     

12-01-2023 Nieuwjaarsreceptie 19.30 uur De Sjeiven Dörpel in Aldeneik met hapjes en drankjes
2022-12-16Volg ons via social media