<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />agenda tai chi

Nieuws en weetjes

 • Het aantal (voorlopige) aanmeldingen voor de beginnersgroep overschrijdt inmiddels de maximale groepsgrootte. Hierdoor hebben we op 21 augustus helaas een ledenstop hebben moeten invoeren voor dit lesjaar.  Mocht je toch geinteresseerd zijn kan je op een reservelijst worden geplaatst. Aanmelden hiervoor kan op ons mailadres
 • 12 september is het zover, dan starten onze lessen weer. Geinteresseerden en leden hebben inmiddels meer info via mail ontvangen.
 • Onze vereniging heeft besloten dit jaar een nieuwe groep op te starten in september, nieuwe leden kunnen zich dus aanmelden. Voor meer info zie hier
 • Een afvaardiging van onze vereniging heeft woensdag afscheid van Anita kunnen nemen. Een groepsmoment bij Perry thuis sloot het gebeuren sfeervol af met ruimte voor mooie herinneringen. Wij zullen haar missen. Dag Anita.
 • Met ongeloof en veel verdriet in ons hart, maar ook dankbaar dat we zo een prachtvrouw hebben mogen leren kennen, melden we dat Anita, lid van onze vereniging, op 28 juni is overleden. We wensen de familie en vrienden van Anita heel veel sterkte. 
 • Onze laatste les van het lesjaar 2018 - 2019 zit er al weer op, wat is het jaar weer voorbijgevlogen. Hopelijk heeft iedereen genoten en gevonden wat hij zocht. Enkele foto's van de les met alle groepen samen vinden jullie op de (besloten) fotosite.
 • Voor onze leden organiseren we samen met het Rode kruis een cursus reanimatie en defibrilleren op 5 juni 2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur in het Rode Kruis lokaal te Maaseik. Aanmelden kan tot 30 mei 2019 (let op maximaal 15 deelnemers).
 • In verband met het slechte weer hebben we de Wereld tai Chi dag in de inkomhal van de sporthal gehouden. Er was een mooie opkomst en veel sporthal- en zwembadbezoekers bleven belangstellend kijken. En zoals altijd was de sfeer opperbest, kortom weer een geslaagd Tai Chi moment. Dank jullie allemaal!
 • Veel verbondenheid, genegenheid en warmte (daar zat de haard wellicht ook wel voor iets tussen) op onze gezellige nieuwjaarsbijeenkomst, enkele foto's staan op de fotosite.
 • Moge iedereen een gezond 2019 vol verwondering kennen. "Wie geen verwachtingen heeft zal al het moois dat op zijn pad komt als een fijne verrassing zien".  Tot gauw, op de nieuwjaarsviering of op de eerstvolgende les 17 januari 2019.
 • In de lessen oefenen we de laatste tijd "Don Fiore", eenvoudige maar fijne Qi Gong oefeningen die we wegens de toegankelijkheid ook op de "all together" les op 13 december samen willen doen. Hier vinden jullie een filmpje dat handig is als hulpmiddel. Het filmpje heeft als doel het aanleren, hierdoor is de uitvoering niet altijd even "open en vloeiend". 
 • Donderdagavond 13 december hebben alle groepen samen les om 20.00 uur. All move as one, samen genieten van de flow.
 • Als je bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds kan je een gedeelte van het lidgeld (meestal 15 euro) terugkrijgen. Vul daarvoor het aanvraagformulier van jouw ziekenfonds in en breng het ter ondertekening mee naar de les. Het aanvraagformulier vind je online op de site van je ziekenfonds.
 • Afgelopen zaterdag 1 september hebben we onder een stralend zonnetje genoten van de rondleiding op de biologische zorgboerderij en geitenhouderij Ommersteyn en nadien van een stukje vlaai bij de Wissen. Foto's staan op de fotosite.
 • Helaas hebben we dit jaar wegens een tekort aan ervaren begeleiders moeten beslissen geen nieuwe beginnersgroep op te starten, we hopen dit volgend lesjaar wel weer te kunnen doen! We willen immers heel de wereld laten kennismaken met Tai Chi en haar weldaden
 • Zomersessies : Naar goede gewoonte kunnen liefhebbers in de zomer geheel vrijblijvend samen Tai Chi beoefenen op het bekende plekje aan de Maas. Donderdagen om 20.00 uur en zondagen om 10.00 uur. Deze zomersessies starten 1 juli en eindigen 30 augustus.
 • 14 juni sluiten we weer een mooi lesjaar af. We hopen met alle leden samen om 20.00 uur in de sporthal, en bij mooi weer buiten, samen te genieten van wat Tai Chi ons dit jaar heeft gebracht. En natuulijk is er achteraf gelegenheid voor gezellig na te keuvelen.
 • Zaterdag 28 april heeft onze vereniging weer meegedaan aan Wereld Tai Chi Dag. Dit maal op de markt van Maaseik, een prachtige locatie met veel energie die het Tai Chi beoefenen nog aangenamer maakt. Maar vooral de grote opkomst en de onderlinge verbondenheid zorgden voor een geweldige start van de dag. Allen bedankt. Foto's staan weer op de fotosite. En hier het  artikel in Het Belang van Limburg.
 • Onder een lekker herfstzonnetje en met een glaasje wijn in de hand hebben we zaterdag 16 september genoten van ons jaarlijks uitstapje. We kregen een boeiende rondleiding op het wijndomein Aldeneyck, we hebben geleerd dat ook wijn in balans en stil kan zijn. Zie voor de foto's onze fotosite. En hier voor het artikel in Het Belang van Limburg.
 • Op 21 september geeft gastdocent Harry de Kroon een workshop over energie, ademhaling en houding. Deze 1 uur durende les vindt 3 maal  plaats tussen 19.00 en 22.00 uur. Deze les vervangt de gewone avondlessen. De workshop start om 19.00, 20.00 en 21.00 uur.
 • Heb jezelf nieuws dat je wil delen op onze site, geef een seintje aan de webbeheerder.


 

Agenda

 Datum

 Activiteit

 Tijdstip

 Plaats                                

 Extra info     

04-07-2019 Start zomersessies aan Maas Zie hier. Meer info : zie hier.
11-09-2019 Vergadering AB  20:15 uur Zaaltje Majestic 
12-09-2019 Start lesjaar 2019 - 2020 Meer info : zie hier.
21-09-2019 Jaarvergadering en uitstapje 13.00 - 17:00 uur Diestersteenweg 211 Maaseik Bezoek keramist Jan Winkels

2019-06-26Volg ons via social media