Interesse om lid te worden van Tai Chi Maaseik vzw ?

Interesse om lid te worden van Tai Chi Maaseik vzw ?

  • Welkom ! Om de kwaliteit van de lessen hoogstaand te houden en omdat we de traditionele lange 108 - vorm aanleren kan je bij Tai Chi Maaseik vzw niet in de loop van het lesjaar starten. Dit kan enkel in september bij start van de lessen.
  • De beginnersgroep is volzet. We nemen voorlopig geen nieuwe leden meer aan, wel kunnen we je op een reservelijst zetten mochten er in het begin van de lessen mensen afhaken.
  • [oud] : Voor het lesjaar 2023 - 2024 zullen we een nieuwe beginnersgroep kunnen opstarten. Indien je geinteresseerd bent kunnen we je op de mailinglijst zetten en we informeren je dan later. Indien je nog niet zeker weet of je wil deelnemen kan je natuurlijk ook een proefles volgen of gewoon een keertje komen kijken. De eerste les op 21 september kan als proefles worden gebruikt.
  • Om de lessen werkbaar te houden is het aantal deelnemers gelimiteerd.  Mochten zich meer mensen aanmelden dan geldt deelname op volgorde van tijdstip van aanmelding. Omdat er altijd mensen besluiten niet deel te nemen, maken we een "reservelijst" aan.  
  • Voor het werkingsjaar 2023 - 2024 starten de lessen op donderdag 14 september 2023, de nieuwe beginnersgroep start op 21 september 2023.


Indien je lid wenst te worden of meer info wenst, laat het dan even weten. Dat kan per email. We zullen je dan graag informeren over de laatste stand van zaken en de concrete mogelijkheden en je eventuele vragen beantwoorden.

 

 

2023-04-14Mail ons

taichimaaseikvzw@gmail.com

Of laat hier uw vraag achterDeel deze pagina via